2Brothers, Edwin Evers en O'G3NE op 2Generations

Zaterdag 18 maart vindt 2Generations opnieuw plaats in het Patronaat in Haarlem waarbij alle zalen worden gebruikt. Hoofdact is 2Brothers on the 4th Floor. De grootste act op de Beach Edition bij Villa Westend (1 juli) is de Edwin Evers Band, aangevuld met de Nederlandse inzending van het Eurovisie Songfestival: O’G3NE (foto). 
Vorig jaar was de poptempel voor het eerst het decor van 2Generations. Op drie verschillende podia vinden de optredens plaats. Het publiek, vaak al vele jaren vaste gast, zijn zeer enthousiast. Reden voor de organisatie om opnieuw het zalencomplex te boeken.
Op het grote podium zal de legendarische Nederlandse dansact 2 Brothers on the 4th Floor de bezoekers aan het dansen krijgen. De groep had gedurende de negentiger jaren een groot aantal hits. Verder zijn er optredens van DJ Marcello vs Robertodavinci, Barry Brand, 2Generations Showband en diverse DJ’s. Tickets kosten 20 euro. Snelle beslissers kunnen online met korting boeken.
De Beach Edition kent absolute topacts: O’G3NE en de Edwin Evers Band. O’G3NE, bestaande uit drie zussen, heeft de harten van veel Nederlanders veroverd. Zo ook de keuzeheren van de Nederlandse inzending van het Eurovisie Songfestival. Op 1 juli weten wij dan ook op welke plaats de meiden zijn geëindigd.
De Edwin Evers Band is te gast geweest op de 2015 editie van 2Generations bij Villa Westend. Bezoekers hebben de uitdrukkelijke wens uitgesproken om hen te laten terugkeren dat ze wederom zijn vastgelegd. Eerdere edities waren volledig uitverkocht en de verwachting is dat het evenement wederom voortijdig alle kaarten kwijt zal zijn.
Tickets kosten voor de snelle beslissers 23 euro per stuk en zijn te verkrijgen via de website en Facebookpagina van 2Generations.