Voetbalverzamelaarsbeurs

Velsen-Zuid – Zaterdag 15 juni wordt de tiende Voetbalverzamelaarsbeurs gehouden in het stadion van Telstar. De beurs is van 09.30 tot 13.00 uur. Toegang 2 euro. Kinderen tot en met 12 jaar gratis entree.

Op deze 10e Voetbalverzamelaarsbeurs bij sc Telstar zal een veertigtal standhouders de twee bovenzalen volledig vullen. Dus zowel Club West (de zaal rechtsboven als je met de trap naar boven gaat en als je met de lift gaat links) zal gevuld zijn met vele vaste en nieuwe standhouders, alsook in de andere zaal, de Witte Leeuwen Kooi.

Frank Koning gaat in gesprek met Theo Reitsma en Andries Jonker

De vaste meester-interviewer David Endt is deze keer helaas verhinderd. Maar Frank Koning, presentator van ‘Frank en Vrij’, hét praatprogramma van de IJmond, zal rond 10.30 uur, op geheel eigen wijze sportverslaggever Theo Reitsma en voetbaltrainer Andries Jonker interviewen in ‘Club West’. 

Het gesprek zal zeker ook gaan over hun bijzondere voetbalmomenten.

Live uitzending NH Sportcafé

Leo Driessen zal van 10.00 tot 11.30 uur rechtstreeks zijn radio-programma NH Sportcafé opnieuw uitzenden vanuit ‘de Witte Leeuwen Kooi’ met naast de vaste stamgasten Jan Jongbloed en Rinus Israël, verrassende andere gasten.