Villa Friday van start met optreden Twisted Soul

 Je wilt op stap, maar je hebt geen idee waarheen? Villa Westend heeft de oplossing. Vanaf deze week kun je onder de naam Villa Friday elke vrijdagavond borrelen in de bar, onder het genot van lekkere muziek. 

Iedere laatste vrijdag van de maand staat er live muziek op het programma. Op de eerste editie is Twisted Soul, bestaande uit de Haarlemse conservatoriumstudenten Frederieke Kroone en Jahja Telussa, te gast in Velserbroek. Hun repertoire en uitvoering is de perfecte combinatie tussen een hele goede coverband en gezellige achtergrondmuziek. Villa Friday duurt van 21.00 tot 02.00 uur. De toegang is gratis.

Op zaterdag 8 februari zet Villa Westend de deuren wagenwijd open voor bruidsparen die op zoek zijn naar een trendy locatie voor hun feest, receptie of huwelijksvoltrekking. Tijdens de Open Top Trouwlocatie Route zijn tussen 11.00 en 17.00 uur meerdere medewerkers van Villa Westend aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden.

Trek in winterse kost? Februari is stamppotmaand in Villa Westend! Iedere woensdag bereiden de koks de lekkerste boerenkool, hutspot en zuurkool. Oer-Hollands en niet duur, want deelname aan de stamppotavond kost slechts 4,50 euro per persoon. De stamppotavonden zijn op woensdag 4, 11, 18 en 25 februari. Reserveren kan via 023-5381878.

Op zaterdag 7 maart komen liefhebbers van muziek uit de populaire jaren negentig volledig aan hun trekken tijdens Villa Ninenties. De dj’s Good Old Dave en Rob Boskamp zorgen tussen 21.00 en 02.00 uur voor een onvervalste ‘trip down memory lane’. Tickets kosten 10 euro en zijn onder andere verkrijgbaar bij Steffenie’s Closet in IJmuiden, Bruna in Velserbroek en natuurlijk aan de bar bij Villa Westend.

Meer weten? Kijk dan op de geheel vernieuwde website www.villawestend.nl of volg Villa Westend op Facebook en Twitter.