Verkoopmanifestatie IJkpunt IJmuiden op woensdag 7 december

Aan de Lange Nieuwstraat komt een nieuw appartementengebouw: IJkpunt IJmuiden. De verkoopmanifestatie vindt op woensdag 7 december van 17.00 tot 19.00 uur plaats in Zalencentrum Velserduin.

IJmuiden raakt snel meer in trek bij woningzoekenden. Naast ‘eigen bewoners’ ontdekken ook Haarlemmers, Amsterdammers en anderen uit de regio de woonkwaliteiten van deze plaats aan zee. Dit nieuwbouwproject speelt daar op in door fraaie woningen tegen een aantrekkelijke prijs in de markt te zetten.

IJkpunt IJmuiden vormt een van de vier woongebouwen die Bouwbedrijf De Nijs op de Lange Nieuwstraat gaat realiseren. Drie woongebouwen zijn bestemd voor de verhuur, het gebouw op de hoek met het Marktplein is volledig bestemd voor koopappartementen in combinatie met ruimte voor winkels of andere commerciële voorzieningen.

In totaal komen hier 33 appartementen, die tussen de 80 tot 90 m2 groot zijn. Allemaal beschikken ze over extra grote buitenruimtes, zodat optimaal van de frisse zeelucht genoten kan worden.

De woningen zelf zijn aantrekkelijk en dat geldt ook voor de locatie! Winkels en horeca in de directe omgeving en de zee op fiets en loopafstand, terwijl er ook een makkelijke busverbinding is met Haarlem en Amsterdam. De appartementen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats.

Zie ook www.ijkpuntijmuiden.nl en www.facebook.com/ijkpuntijmuiden.