Telstar selectie gepresenteerd op open dag

Telstar doet goede zaken op de transfermarkt

Het is bij Telstar een drukte van jewelste op het gebied van transfers. Het duo Mike Snoei en Piet Buter werkt hard aan de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2017/2018. Nieuwste aanwinsten zijn Shaquill Sno en Rodny Cabral.

Shaquill Sno (21) komt per direct over van Almere City FC. De rechtervleugelverdediger genoot zijn opleiding bij Ajax. Hij maakte de overstap naar Almere City FC waar hij uitkwam voor het beloften elftal. Sno sluit als amateur aan bij de Witte Leeuwen en krijgt de kans een contract te verdienen.

Rodny Cabral (22) is afkomstig uit de Feyenoord opleiding. De vleugelverdediger werd gezien als opvolger van Daryl Janmaat die vertrok naar het buitenland. Blessures voorkwamen dat hij zijn kans kon pakken in de hoofdmacht van de Rotterdammers. Cabral wil zich nu herpakken en tekent een contract voor één seizoen bij Telstar.

Eerder werden al keeper Rody de Boer, Jerdy Schouten, Mike van den Steenhoven, Elso Brito en Leonard Chisom Johnson vastgelegd. Met Toine van Huizen, Edo Knol en Floris van der Linden werd het contact verlengd.

De oud-spelers Arvid Smit en Cor Varkevisser maken met ingang van komend seizoen samen met Mike Snoei en Anthony Correia deel uit van de technische staf. (foto: Ron Pichel)