Tata Steel verlengt samenwerking Telstar

Tata Steel zal ook in het nieuwe seizoen voetbalclub Telstar steunen. Op woensdag 10 juni ondertekenen Tata Steel en Telstar de overeenkomst over de voortzetting van de samenwerking. Net als dit seizoen richt de samenwerking zich op activiteiten voor jongeren in de IJmond, waaronder het Telstar Thuis in de Wijk / Playing for Success programma en diverse jeugdclinics.

“Het community programma van Tata Steel, met als thema “Future Generations”, is gericht op het ondersteunen van initiatieven voor jongeren in de omgeving van de vestigingen van Tata Steel”, aldus Sytske Seyffert, directeur Corporate Communications & Public Affairs. ,,Wij zijn zeer tevreden over de resultaten van de samenwerking met Telstar. Dankzij onze gezamenlijke programma’s en clinics kunnen we jongeren met een leerachterstand helpen en de jeugd in de IJmond stimuleren om te kiezen voor een gezonde levensstijl.”

,,Sportief actief zijn bevordert niet alleen de conditie, maar helpt jongeren ook om een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Initiatieven op dit vlak ondersteunen wij van harte. Dat is ook de reden waarom we op 28 juni weer de Tata Kids of Steel Run organiseren tijdens de Tata Steel Marquetteloop in Heemskerk en tijdens het Tata Steel Chess Tournament speciale activiteiten organiseren voor scholen uit de regio. Een gezonde jeugd betekent een gezonde toekomst voor onze regio.”