Strawberries maakt zich op voor 36ste Paastoernooi

Hockeyclub Strawberries maakt zich op voor de 36ste editie van het Strawberries Easter Tournament.

Het Paastoernooi met ruim 350 deelnemers uit binnen- en buitenland begint op vrijdag 14 april en duurt tot en met zondag 16 april.

De wedstrijden starten beide dagen om 10.30 uur. De vrouwenfinale wordt zondag om 16.30 uur gespeeld, de mannen strijden om 17.15 uur voor de toernooiwinst. De prijsuitreiking vindt direct na de mannenfinale plaats.

Het complex van Strawberries is na 17.00 uur alleen toegankelijk voor deelnemers van 18 jaar en ouder met een polsbandje. Hier wordt door de beveiliging streng op gecontroleerd.

De toernooicommissie wordt voor het vijfde opeenvolgende jaar bijgestaan door leden van rugbyclub The Smugglers uit Velserbroek, waarmee Strawberries al jaren een warme band heeft. De rugbyers nemen alle bardiensten voor hun rekening.

De organisatie van het Strawberries Easter Tournament stelt alles in het werk om overlast voor omwonenden te voorkomen. Als u toch hinder ondervindt, dan kunt u tijdens het toernooi bellen met het clubhuis van Strawberries, telefoon 0255-511920.

Zie ook www.khc-strawberries.nl.