Slagerij Van Doorn hoofdsponsor Velser Futsal

Op 27 december vanaf 17.00 uur wordt voor de zevende keer het Velser Futsal Kampioenschap gehouden voor clubteams. Slagerij Van Doorn uit IJmuiden is hoofdsponsor van het populaire zaalvoetbaltoernooi.

,,Ieder jaar is het weer een happening in Sporthal IJmuiden Oost”, vertelt Jasper van der Linden, een van de organisatoren. ,,Ook dit jaar belooft het weer een mooi evenement worden. Alle lokale voetbalploegen staan weer te trappelen om de strijd aan te gaan om het Velser kampioenschap.”

Naast alle lokale teams waaronder de winnaar van vorig jaar, RKVV Velsen, doet ook dit jaar weer een All Star-team mee. Marco Adema is hier verantwoordelijk voor. Ieder jaar krijgt hij het weer voor elkaar om een spectaculair team met lokale grootheden uit het verleden bij elkaar te krijgen.

Het belooft dus weer een spannend toernooi te worden. Een toernooi dat voor de tweede keer mede mogelijk gemaakt wordt door Slagerij Johan van Doorn. Dit jaar vonden Johan en zijn vrouw Gina het leuk om iets extra’s te doen. Zo hebben zij onder andere een heel grote, nieuwe wisselbeker beschikbaar gesteld.