Prijsuitreiking Kleurplatenwedstrijd Bison Bowling

Haarlem – Vorige week was het eindelijk zo ver; de goochelfamilie van Bison Bowling Haarlem heeft de Grote Prijs uitgereikt aan degene met de allermooiste kleurplaat van het afgelopen bowlingseizoen. Op de kleurplaat staan natuurlijk alle feestmakers van het Bison Goochelteam, inclusief Bibi Bowling en Tara Tover!

De kinderen die een kleurplaat inleverden, zijn uitgenodigd voor een potje bowlen inclusief spelletjes. Aan het eind van de ochtend is de hoofdprijs weggegeven aan de gelukkige winnaar Lisa Beukers. Zij heeft een prachtige reis naar de Efteling gewonnen! Anouk Kool (nummer 2) won een dinerarrangement en Julia van de Werf (nummer 3) een cadeaubon voor anderhalf uur bowlen met drankjes en hapjes. Van de ruim tachtig aanwezige kinderen ging gelukkig niemand met lege handen naar huis; voor alle kinderen was er een kleine attentie én het verzoek volgend jaar vooral weer een kleurplaat in te leveren.

Wil jij komend jaar ook kans maken op de reis naar de Efteling? Kom gezellig bowlen en/of eten, kleur zo goed je kunt en lever de Bison Bowling Kleurplaat in. Bison Bowling nodigt je volgend jaar graag uit voor weer een Grote Prijsuitreiking! Bison Bowling aan de Orionweg 400 is 365 dagen per jaar geopend en heeft tijdens de vakantieperiode verruimde openingstijden. (Foto: aangeleverd)