Straatprijs Postcode Loterij valt in Santpoort-Zuid

De straatprijs van de Postcode Loterij is gevallen in de Van Dalenlaan in Santpoort-Zuid. Vier deelnemers met de postcode 2082 VM wonnen samen 87.500 euro. Feest in de straat dus!

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen zaterdag in hun eigen huis met de bekende gouden envelop. Drie deelnemers ontvingen een cheque van 25.000 euro en een winnaar kreeg 12.500 euro én een fraaie BMW. Deze auto werd verloot onder alle winnaars van de Straatprijs.

In september winnen extra veel deelnemers de Straatprijs van de Postcode Loterij. Gaston Starreveld is namelijk niet één keer, maar vijf keer per week te zien als hij de Straatprijs uitreikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot. Dat komt omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot, ook geen verkeerd bedrag natuurlijk.

De uitreiking van de Straatprijs in de Van Dalenlaan was afgelopen dinsdag te zien bij Koffietijd op RTL 4. De uitzending is ook nog  te zien via RTL Gemist. (foto: Roy Beusker Fotografie)