Open Huis Nova College

Regio – Kom op maandag 21 november 2022 tussen 18.00 – 21.00 uur langs bij het ROC Nova College, Campus Beverwijk en ontdek de nieuwe praktijkruimtes.

In de praktijkruimtes zijn verschillende challenges te doen op het gebied van programmeren, aandrijving en energie opwekken. Misschien durf jij het wel aan om een energiecentrale te bedienen. Of verzin een naam voor de praktijkruimtes. Win jij één van de challenges? Dan krijg je twee kaarten voor Walibi Holland.

Word Adviseur Duurzaamheid

Wat voor verlichting heb jij in huis? Haal jij de stekkers van elektrische apparaten uit het stopcontact als je ze niet gebruikt? Op hoeveel graden staat de thermosstaat? En gebruik jij de plastic en GFT afvalbak? Een adviseur Duurzaamheid kan op basis van de antwoorden op deze vragen advies geven om een huis te verduurzamen. Maar dat niet alleen: steeds meer bedrijven en particulieren stappen nu versneld over op duurzame energie. Daar is advies voor nodig op technisch en commercieel gebied. Adviseur Duurzaamheid is dé opleiding die bijdraagt aan een duurzame wereld. Meer weten over deze opleiding? Kom naar het Open Huis van het Nova College op 21 november van 18.00 tot 21.00 uur. Aanmelden: www.novacollege.nl.

Foto onderschrift: Nieuw: praktijkruimtes Campus Beverwijk! Foto: aangeleverd