NVD, Tiebies en Parlevliet & Van der Plas in de prijzen

NVD Beveiligingsgroep is de grote winnaar van de IJmond Onderneemt! Award 2017. Het bedrijf uit Haarlem kreeg de onderscheiding voor de meest in het oog springende IJmondiale onderneming.

IJmond Onderneemt! werd voor de achtste keer georganiseerd. Dit jaar was het thema ‘Wat is jouw drive?’ De zaal van A9 Studio’s in Uitgeest was zeer feestelijk aangekleed, er was een paaldansact te bewonderen, gastspreker en handbiker Tim de Vries gaf een indrukwekkend kijkje in zijn leven als paralympiër én er was van alle genomineerde bedrijven een mooi en informatief filmpje gemaakt. De bijna 250 aanwezige entrepreneurs tijdens het mede door de Rabobank IJmond mogelijk gemaakte evenement zagen zo goed wat de genomineerden zo bijzonder maakt.

Hoewel Montarent en Slijptechniek IJmond ook veel indruk op de jury maakten, ging de IJmond Onderneemt! Award naar NVD Beveiligingsgroep. Zo stelde de jury bij monde van Leen Wisker dat bij de selectie van de kandidaten voor de nominatie van de IJmond Onderneemt Award er, met het thema in het achterhoofd, naar zeer uiteenlopende bedrijven is gekeken. Uiteenlopend qua omvang en qua product en/of dienstverlening, maar met een duidelijke rode draad. Een persoonlijke drive. De winnaar, NVD Beveiligingsgroep is een familiebedrijf en een top 4 speler. Een bedrijf dat al ruim 100 jaar actief is op het gebied van beveiliging, zowel nationaal als internationaal.

Voor de IJmond Werkt! Award waren Tata Steel en Mastermate Zwager ook genomineerd, maar ging de onderscheiding naar Tiebies Landbouwmechanisatie. Parlevliet & Van der Plas was op haar beurt de winnaar van de IJmond Duurzaam! Award. Het bedrijf troefde daarmee medegenomineerden Strandpaviljoen Timboektoe en Abelia Fleuristen af. (foto: Karen Vleugel)