WINACTIE Dutch Valley

Maak kans op gratis tickets voor Dutch Valley

Velsen – Dutch Valley in recreatiepark Spaarnwoude wordt ook wel de grootste muzikale kermis van Nederland genoemd. En op zondag 13 augustus 2023 staan weer meer dan 100 Nederlandse topartiesten te springen om samen met jullie dit feest mee te vieren. Maak kans op een gratis kaart naar Dutch Valley en vul het formulier in!

Dutch Valley trekt jaarlijks meer dan 25.000 dolenthousiaste bezoekers van alle leeftijden. Er staan zeven verschillende podia met pop, rock, hiphop, après ski, Nederlandstalige muziek, dance, disco en soul! Er is dus voor ieder wat wils! En de line-up? Waanzinnig!

Het programma

Het programma van Dutch Valley 2023 bestaat onder andere uit André Hazes, Chef’Special, Suzan & Freek, Flemming, Snollebollekes, De Grote Outsiders Show, FeestDJRuud, Wolter Kroes, Frans Duijts, Kevin, Boef, Cho en nog véél meer! Uit je plaat gaan, meezingen, dansen en hossen tot je niet meer kan in een sfeer die doet denken aan Koningsdag. Maar dan nog honderd keer gezelliger en vol verbroedering.

Op de mainstage staat onder andere: André Hazes die al verschillende keren op zijn socials en in praatprogramma’s heeft laten weten er onwijs veel zin in te hebben. Een soort comeback van niet weggeweest bij mensen die hem zullen omarmen als familie. Leuke familie dan. Suzan & Freek zullen zorgen voor afwisselend een brok in de keeltjes van de feestgangers en opperste blijdschap. Zij kunnen dat. Op GO! APRÈS SKI kun je dan weer een beetje bijkomen met onder andere de Snollebollekes en Wolter Kroes. Maar op elk van de zeven stages is het een knallend feest met fantastische artiesten. Dus eigenlijk is er geen tijd om bij te komen.

Jij maakt kans op een gratis ticket voor Dutch Valley!

In samenwerking met de organisatie van Dutch Valley heeft de Jutter|Hofgeest een heel toffe winactie. Laat ons weten waarom juist jij naar Dutch Valley wil en maak kans op een gratis ticket. Eén ticket per inschrijver dus laat al je vrienden het formulier ook invullen. Het moet niet al te moeilijk zijn om te vertellen waarom je naar het meest gezellige festival van Nederland wil komen toch?

Deze winactie is niet meer beschikbaar.

  • Op deze winactie zijn de Algemene voorwaarden winacties van toepassing
  • Deze winactie de Jutter|Hofgeest-DutchValley loopt van 29 juni t/m 5 juli 2023
  • Je kan 1 ticket winnen voor DutchValley op zondag 13 augustus 2023
  • Ticket t.w.v. € 58,75
  • De trekking van de winnaar(s) vindt plaats op 6 juli 2023 en wordt uiterlijk binnen 7 dagen persoonlijk bekend gemaakt