Kerstverlichtingbuiten.com

Maak je klaar voor kerst met ijspegelverlichting

PARTNERBIJDRAGE

De binnenstad van IJmuiden is rond de feestdagen in december altijd extra gezellig. Dit komt mede door de kerstverlichting in de winkelstraten en natuurlijk de grote kerstboom op Plein 1945. Woon je niet in het centrum, maar wil je toch die gezellige sfeer mee naar je eigen straat nemen? Dan kun je er voor kiezen om ijspegelverlichting van kerstverlichtingbuiten.com op te hangen. Dit type kerstverlichting zorgt ervoor dat ook in de woonwijken een prachtig winters spektakel neergezet wordt. Aangezien ijspegelverlichting zeer geschikt is om grotere oppervlaktes mee te versieren, kun je het ook gebruiken om een bedrijfspand helemaal klaar voor kerst te maken. Met ijspegelverlichting maak je dus ook van iedere kantoor of winkel in IJmuiden, Driehuis, Velsen-Noord, Velserbroek, Velsen-Zuid en omgeving een prachtig winterwonderland!

Wat is ijspegelverlichting eigenlijk?

Misschien heb je nog nooit van de naam ijspegelverlichting gehoord, maar we weten vast en zeker dat je dit type kerstverlichting herkent als we het beschrijven. IJspegelverlichting ontleent zijn naam aan het feit dat het je aan – je raadt het al – ijspegels doet denken. Het design is geïnspireerd op vastgevroren ijspegels aan de dakgoten. In Driehuis of de rest van Nederland zal dit niet gauw gebeuren, maar in extreem koude gebieden zoals Oostenrijk en de Franse Alpen in de winter wel. Het sneeuw op de daken smelt hier overdag door het felle zonlicht, waardoor het van de dakgoot afdruipt. De lucht is echter erg koud, waardoor de waterdruppels weer bevriezen voordat ze de grond raken. Het resultaat is dat er dus ijspegels langs de dakgoot worden gevormd. De lampjes van ijspegelverlichting hang je ook langs de dakgoot, dus vandaar de benaming!

Kom in kerstsfeer met mooie ijspegelverlichting buiten

IJspegelverlichting is een populaire vorm van kerstverlichting buiten. Ondanks dat het ontwerp gebaseerd is op koude ijspegels, kun je bij bij KerstverlichtingBuiten.com kiezen voor lampjes die juist een warm licht uitstralen. Zo maak je het extra gezellig buiten tijdens de koude feestdagen. Wil je wel heel feestelijk uitpakken, dan kun je ook voor kerstverlichting in verschillende kleurtjes kiezen. Voor een extra speels effect kies je voor ijspegelverlichting met een knipperend effect. Bij dit type flitst 5% van het totaal aantal lampjes. Deze flitsende lampjes zijn willekeurig verdeeld over het gehele lichtsnoer, dus iedereen die langs jouw huis of bedrijfspand in IJmuiden loopt, kan genieten van het magisch effect. En wist je dat veel ijspegelverlichting aan elkaar te koppelen is? Je verbindt de verlichting dus aan elkaar op één stekker en stopcontact, zodat je jouw hele huis, winkelpand of kantoor van alle kanten kunt verlichten met de mooiste kerstlampjes van de stad!

Regelen via een handige app

Wil je écht groots uitpakken deze kerst? Dan kun je ook kiezen voor ijspegelverlichting van het merk Twinkly, eveneens te koop bij KerstverlichtingBuiten.com. Twinkly is een “slimme” kerstverlichting die je kunt bedienen via een handige app op je smartphone of tablet. Ieder individueel lampje aan het lichtsnoer van Twinkly bevat een eigen chip, waardoor je elk van de lampjes afzonderlijk kunt bedienen. Dit betekent dus dat je veel mogelijkheden hebt om jouw gevel of tuin van een magisch lichtspektakel te voorzien. Je kunt eindeloos met effecten en kleuren spelen en de lampjes bijvoorbeeld afwisselend in de kerstkleuren rood en groen laten knipperen. Klinkt dit allemaal een beetje overweldigend? In de Twinkly app vind je een online galerij met veel voorbeelden en voorgeprogrammeerde lichteffecten, zodat je inspiratie op kunt doen. Probeer het dus vooral lekker zelf uit en kies zo jouw eigen perfecte ijspegelverlichting!

Kies voor duurzame én veilige kerstverlichting

Alle ijspegelverlichting van KerstverlichtingBuiten.com bestaan uit duurzame LED lampjes. Deze verbruiken significant minder stroom en hebben een veel langere levensduur dan reguliere lampjes. Dat is natuurlijk ook wel zo fijn, nu de energierekening duurder uitpakt dan voorgaande jaren. Als je voor de ijspegelverlichting van de zojuist genoemde Twinkly kiest, dan kun je zelfs via de app instellen op welke tijden de verlichting aan of uit moet. Zo heb je het helemaal zelf in de hand wanneer de lampjes stroom verbruiken.

Daarnaast is alle ijspegelverlichting van KerstverlichtingBuiten.com sowieso geschikt voor buitengebruik. Er is namelijk een verschil tussen kerstverlichting buiten en binnen. Bij kerstverlichting voor binnen kun je dus bijvoorbeeld denken aan de lampjes voor om je kerstboom. Deze zijn niet waterproof en kunnen dus voor gevaarlijke situaties zorgen als je deze toch buiten hangt. De ijspegelverlichting voor buiten voldoet daarentegen aan allerlei belangrijke internationale keurmerken op het gebied van kerstverlichting en feestverlichting buiten, zoals het bekende Europese RoHS keurmerk. Deze kun je dus wél buiten ophangen tijdens een regen-, sneeuw- of hagelbui. Het gaat hier echt om goede kwaliteit waar de fabrikant ook achter staat, dus vandaar dat je standaard twee jaar garantie krijgt op alle ijspegelverlichting die je bij KerstverlichtingBuiten.com koopt.

Maak jouw winterwonderland compleet!

Naast ijspegelverlichting kun je natuurlijk ook andere soorten kerstverlichting voor buiten kopen. Zo kun je bijvoorbeeld voor mooie kerstfiguren of kerstkransen kiezen. Deze hang je op aan de voordeur of buitenmuur van je huis of bedrijfspand en zorgen samen met de ijspegelverlichting voor extra veel kerstsfeer. En natuurlijk is geen kerst compleet zonder kerstboom. Als je dus veel buitenruimte hebt, kun je kiezen voor een vlaggenmast kerstboom, bestaande uit talloze prachtige lampjes. Deze zijn in kleine én grote formaten te koop, van 2 tot wel 12 meter hoog. De vlaggenmast krijg je gewoon bijgeleverd en het opzetten is makkelijk te doen, dus binnen no time heeft je tuin er een verlichte kerstboom bij. Heb je al andere bomen, hagen of struiken in de tuin staan en wil je hier verlichting omheen draperen? Ook dat is mogelijk, want dan kies je gewoon voor de speciale boomverlichting of netverlichting voor hagen en struiken. Samen met de ijspegelverlichting maak je van jouw huis of bedrijfspand dus een feestelijk schouwspel!