Kinderboekenweek bij de Read Shop

IJmuiden – Het grootste boekenfeest voor kinderen en (groot)ouders, dat wil je niet missen! Met een thema waar iederéén wat mee heeft: Worden wat je wil. Jong en oud kijkt uit naar het prachtige gratis kinderboekenweekgeschenk en prentenboek. Bij de Read Shop aan het Marktplein 33 gaan ze van de Kinderboekenweek een feest maken!

Bij aankoop van 12,50 euro aan kinderboeken krijg je het geschenk ‘Tiril en de toverdrank’ mee. Tiril maakt een spannende reis door een onherbergzame wereld op zoek naar een toverdrank.

Verder is er een leuke actie voor de scholen. De kinderen kunnen boekenleggers sparen met daarop een letter. Met de letters, die een letterwaarde hebben, kunnen ze met de klas een woord maken. Een soort scrabble dus. De klas met de hoogste woordwaarde maakt kans op een boekenpakket ter waarde van 450 euro. Dit is een landelijke actie waaraan alle scholen in Nederland mee kunnen doen. De Readshop IJmuiden maakt de actie extra lokaal! Mocht er geen prijs vallen bij een klas in IJmuiden, dan krijgt de klas met de hoogste woordwaarde in IJmuiden toch een boekenpakket ter waarde van 450 euro. Er wint dus altijd ook een klas uit IJmuiden!

Assortiment uitgebreid

Het zal u vast niet ontgaan zijn, in de zomermaanden is de winkel verbouwd en een stuk groter geworden. Eigenaar Paul Worp vertelt erg blij te zijn met de extra ruimte: ,,We groeiden uit ons jasje. We hebben nu extra ruimte voor de kinderboeken en het assortiment cadeauartikelen, puzzels en spellen is uitgebreid. Bij de spellen hebben we ook een leuke actie; een gratis spel bij aankoop van twee spellen. Ook de overige artikelen hebben meer ruimte gekregen. En nog belangrijker, de klanten hebben meer bewegingsruimte.’’

Afgelopen week kwamen heel veel nieuwe cadeauartikelen binnen. Het is zeker de moeite waard om eens te komen kijken. Ook de kalenders en agenda’s 2022 zijn of komen al binnen. Er is nu al veel vraag naar. Bij de Read Shop verkopen ze boeken, tijdschriften, kranten, wenskaarten, kantoorartikelen, giftcards, (staats)loten, tabak en cadeauartikelen. Verder kun je er terecht met je PostNL-pakket, je OV opladen, opnemen en storten bij de Geldmaat en is er een ING-servicepunt gevestigd. Heel veel onder één dak dus! Het team van de Read Shop ziet u graag komen. (Foto: aangeleverd)