Kaartverkoop 2Generations op stoom

Op zaterdag 2 juli vindt voor de derde achtereenvolgende keer de 2Generations Beach Edition plaats bij Villa Westend in Velserbroek.

Met nog anderhalve maand te gaan is al ruim 60 procent van de beschikbare tickets verkocht. Vorig jaar was het evenement twee weken van tevoren volledig uitverkocht. De organisatie verwacht dat de kaartverkoop deze keer nóg sneller zal gaan.

Na The Trammps in 2014 en de Edwin Evers Band in 2015 is dit jaar Roel VanVelzen de headliner op het hoofdpodium. Naast VanVelzen zorgen ook New Timeless, Boney M en DJ Jean voor een swingend feest op het strand van Villa Westend.

Net als altijd werkt 2Generations samen met talentvolle DJ’s uit de regio. Dit jaar zijn dat onder meer Heer & Meester, 3House DJ’s, DJ Mitch en Miss Behave feat Funky Diva Ezz. Een aantal DJ’s draait op het Water Stage: een klein podium dat in de Westbroekplas drijft.

De dresscode van 2Generations Beach Edition is zomers wit (niet verplicht).

Tickets zijn, zolang de voorraad strekt, online verkrijgbaar via www.2generations.nl of via de op de website vermelde voorverkoopadressen. (foto: Friso Huizinga)