Hockeyseizoen in teken van 85 jaar KHC Strawberries

Donderdag 16 oktober is het precies 85 jaar geleden dat studenten van de Rijks HBS een nieuwe hockeyvereniging oprichtten: KHC Strawberries. Na omzwervingen door de regio kwam de club in de jaren ‘50 van de vorige eeuw terecht op Sportpark Schoonenberg. Daar ontwikkelde Strawberries zich tot een bruisende familievereniging met ruim 800 leden.

Het lustrumseizoen 85 jaar KHC Strawberries is in september van start gegaan met een drukbezochte zomerborrel en ook het eerste van vier lustrum-Thé Dansants en het lustrumfeest voor de C- en D-jeugd waren een groot succes. Zaterdag 18 oktober vindt de reünie plaats waar oud-leden én de veteranen van de club voor zijn uitgenodigd. Dames 1 en Heren 1 spelen om 16.00 uur gelijktijdig een wedstrijd tegen teams met oud-eerste elftalspelers. Publiek is van harte welkom. De bar is geopend, maar wie mee wil eten dient zich aan te melden voor de reünie. Dit kan nog tot en met 10 oktober via deze link.

Op zaterdag 1 november zijn vertegenwoordigers van de gemeente, hockeybond en omliggende verenigingen uitgenodigd voor de officiële lustrumreceptie in het clubhuis. Later in het seizoen vinden speciale lustrumactiviteiten plaats voor de jongste jeugd, de A- en B-jeugd en de senioren, waaronder een kerstgala, autorally, boer’n’hockey en een lustrumfeest met een bekende band. Alle activiteiten staan vermeld in de agenda op de website.

Hockeyen bij Strawberries kan al vanaf 5 jaar. De club onderscheidt zich door een goede balans tussen prestatie- en recreatiehockey met trainingen en wedstrijden op ieder niveau, waarbij leden en ouders van jeugdleden nadrukkelijk wordt gevraagd een bijdrage te leveren aan de vereniging. In tegenstelling tot de meeste andere hockeyverenigingen drijft Strawberries vrijwel volledig op vrijwilligers. De enige betaalde krachten zijn de hoofdtrainers op het veld. Zie ook www.khc-strawberries.nl of volg Strawberries op Facebook en Twitter.