Helende klanken in ’t Mosterdzaadje

Santpoort – Op zaterdag 20 januari om 15.00 uur is in ’t Mosterdzaadje aan de Kerkweg 29 een bijzonder concert. Helende klanken in de grondtoon van de natuur zorgen voor fijne ontspanning en healing. Joke Welboren en Thom Olschansky nemen het publiek deze middag mee in een ervaring van onder meer kristallen klankschalen, klankpiramides, mantrazang, didgeridoo en gong.

Joke en Thom werken beide al tientallen jaren gepassioneerd en met veel succes met soundhealing. Zowel apart als samenwerkend klonken en klinken hun helende klanken al in vele kerkjes, yogascholen, instellingen, huiskamers en scholen. Met altijd na afloop dankbare, ontspannen en blije mensen die weer relaxed naar huis gaan. De oude natuurvolkeren hadden de helende werking van klank allang begrepen en gebruikten en gebruiken hun instrumenten tijdens belangrijke ceremoniën, in harmonie met de elementen van moeder natuur. In onze huidige tijd is er steeds meer vraag naar deze klanken. Kom het ervaren en neem iets warms mee.

Bezoekersinformatie

De zaal is altijd een half uur voor aanvang geopend. De toegang is vrij, met na afloop een collecte (richtprijs: 10 euro per persoon). Kijk voor meer informatie op www.mosterdzaadje.nl of bel: 023 5378625. (Foto: aangeleverd)