Grootste hockeyfeest van Kennemerland op strand Villa Westend

Het hockeyseizoen wordt op zondag 2 juli knallend afgesloten met het grootste hockeyfeest van Kennemerland: Thé Dansant @ The Beach.

Op het strand van Villa Westend staan optredens gepland van de 100% Pretband, DJ Bas, DJ MissBehave, DJ Friso en DJ Mitch. Kaarten kosten 10 euro.

Iedereen kent natuurlijk de TD’tjes op de hockeyclub, maar een Thé Dansant op het strand is nieuw. Het is een initiatief van HC Spaarndam en Villa Westend. Vrijwel alle regionale hockeyclubs hebben enthousiast gereageerd op het idee voor een gezamenlijk TD.

Het outdoor hockeyfeest vindt plaats op de plek waar een dag eerder 2Generations wordt gehouden. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van de bestaande faciliteiten en de unieke ambiance.

Diverse teams gebruiken Thé Dansant @ The Beach als afsluiting van het seizoen. Zo doet Strawberries Dames 1 het kampioensfeest nog eens dunnetjes over aan de rand van de Westbroekplas en hebben meerdere vriendenteams hun komst naar Villa Westend aangekondigd.

De organisatie biedt de aangesloten verenigingen de mogelijkheid om een aantal sponsors of vrijwilligers uit te nodigen op het VIP-deck.

De muziek wordt verzorgd door de 100% Pretband, DJ Bas, DJ MissBehave, DJ Friso en DJ Mitch. Daarnaast zijn er verrassende live-acts die garant staan voor een feestje.

Thé Dansant @ The Beach begint om 14.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij Villa Westend, Huygh Sport en via deze link. Het TD is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder. Hier wordt streng op toegezien.