Gratis proeflessen tijdens open dag in SnowPlanet

Benieuwd wat SnowPlanet allemaal te bieden heeft? Kom dan naar de open dag op zondag 12 oktober. Tussen 09.00 en 17.00 uur worden verschillende spectaculaire demonstraties gegeven en kunnen kinderen gratis kennismaken met de piste.

In de ochtenduren kunnen ervaren skiërs en snowboarders voor slechts 5 euro een uur de piste op. Dit bedrag is inclusief materiaalhuur, maar eigen gear meenemen mag natuurlijk ook. Tussen 12.00 en 13.30 uur geven de SnowPlanet Clubs verschillende demonstraties. Tegelijkertijd kunnen kinderen op het food court pannenkoeken versieren en uiteraard opeten! Vanaf 14.00 uur starten elk uur zes groepen met proeflessen. Er zijn skilessen voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar en van 8 tot en met 15 jaar en snowboardlessen voor kinderen van 7 tot en met 15 jaar. Aanmelden via www.snowplanet.nl > skischool > proefles. De open dag eindigt om 17.00 uur.

Bij SnowPlanet kunnen liefhebbers het hele jaar terecht om te skiën of te snowboarden op de 230 meter lange piste. Maar SnowPlanet is meer dan sneeuw alleen. De 230 meter lange indoorpiste tussen Velsen en Amsterdam beschikt over twee restaurants en een eigen winkel, de SnowPlanet Store. De zalen bieden plaats aan business meetings vanaf 10 personen en events tot 2000 personen. Dit najaar worden onder meer Strong Viking en 2Generations in SnowPlanet gehouden. Zie ook www.snowplanet.nl.