Gratis naar Dance Valley met Jutter|Hofgeest

Gratis naar Dance Valley met Jutter|Hofgeest

Velsen – Dance Valley was het eerste festival ter wereld die dance music van de nacht naar het licht van de dag bracht. Sinds de eerste editie van Dance Valley in 1995 vertegenwoordigt het festival in Spaarnwoude Park dance op verschillende stages, elk met z’n eigen genre en subgenre. Dit in combinatie met high-end podia en het internationale entertainment maakt dat Dance Valley voor een epische en onvergetelijke ervaring zorgt. Wil jij kans maken op een gratis ticket naar Dance Valley? Lees dan snel verder!

Grootste electronic music event van het jaar

En 12 augustus 2023 is het dan weer zo ver. Dance Valley gaat los! Weer met een line-up die zijn weerga niet kent. Highlight van het festival is de legendarische DJ Tiesto, die voor het eerst in 15 jaar het publiek weer in vervoering zal brengen. Verder een fantastische range van electronic music artists van over de hele wereld, onder andere D-Block S-Te-Fan, Ferry Corsten, Lucas & Steve, La Fuente, Radical Redemption, en Sickmode. Van hardstyle tot techno, van house tot trance. De grootste range van elektronische muziek van artiesten van over de hele wereld! Met meer dan 30.000 bezoekers het grootste en meest opwindende electronic music event van het jaar!

Jij maakt kans op een gratis ticket voor Dance Valley!

In samenwerking met de organisatie van Dance Valley heeft de Jutter|Hofgeest een heel toffe winactie. Laat ons weten waarom juist jij naar Dance Valley wil en maak kans op een gratis ticket. Eén ticket per inschrijver dus laat al je vrienden het formulier ook invullen. Het moet niet al te moeilijk zijn om te vertellen waarom je naar het grootste dance festival van Nederland wil komen toch? In Spaarnwoude Park, waar de artiesten de sound brengen en het publiek zorgt voor een ongekende positieve energie! Zorg dat je erbij kan zijn!

Deze winactie is niet meer beschikbaar.

  • Op deze winactie zijn de Algemene voorwaarden winacties van toepassing
  • Deze winactie de Jutter|Hofgeest-DanceValley loopt van 22 juni t/m 28 juni 2023
  • Je kan 1 ticket winnen voor DanceValley op zaterdag 12 augustus 2023
  • Ticket t.w.v. € 68,75
  • De trekking van de winnaar(s) vindt plaats op 29 juni 2023 en wordt uiterlijk binnen 7 dagen persoonlijk bekend gemaakt