Gezin dat opsteker verdient als VIP naar Telstar

Telstar, Van der Valk Taxiservice en de Jutter/de Hofgeest zijn op zoek naar een gezin dat vlak voor de kerst wel een opsteker kan gebruiken. Zij maken kans om volgende week vrijdag als VIP uitgenodigd te worden bij de wedstrijd van het jaar: Telstar-De Graafschap. Inclusief vervoer, dineren en mooie plekken op de tribune!

,,Met de kerstgedachte in het achterhoofd willen wij dit jaar graag iets speciaals doen voor een familie die een vervelende periode achter de rug heeft, het financieel lastig heeft of één van de gezinsleden lange tijd heeft moeten missen’’, aldus initiatiefnemer Hendrikjan van der Valk.

,,Ons doel is om een gezin uit Velsen een heerlijke voetbalavond te bezorgen met alles erop en eraan. We halen onze gasten thuis op, trakteren ze op het matchdiner in de businessclub en zorgen ervoor dat ze de beste plekken op de tribune hebben. Daarnaast mogen zij de wedstrijdbal met handtekeningen van alle spelers mee naar huis nemen.’’

Het idee van Van der Valk, die tijdens de wedstrijd tegen De Graafschap balsponsor is, past goed bij het maatschappelijke karakter van Telstar. De club maakt met Telstar Thuis in de Wijk al jaren een één-tweetje tussen de club en de samenleving. ,,Wij waren meteen enthousiast toen Hendrikjan met dit voorstel kwam’’, zegt Frank Korf, voorzitter van de Businessclub Telstar.

,,Het ligt misschien meer voor de hand om een gezin te trakteren op een voorstelling in de schouwburg, maar op dit moment gaat er niets boven een avondje Telstar. Dankzij het aanvallende voetbal van Mike Snoei staan we op dit moment zevende op de ranglijst, een positie waar we jaren niet hebben gestaan. Ik weet zeker dat wij een gezin met elkaar een prachtige avond kunnen bezorgen!’’

Kent u een gezin dat deze opsteker verdient? Stuur dan een mail met een motivatie van maximaal 200 woorden naar redactie@jutter.nl. Aanmelden kan tot en met dinsdag 19 december. Over de selectie van het gezin wordt niet gecorrespondeerd. (foto: 1963-pictures.nl)