Gaastra kledingsponsor van PreSail

Gaastra is de officiële kledingsponsor van PreSail IJmond. Het nautische kledingmerk, in 1897 gestart als zeilmakerij in Sneek, heeft een speciale Limited Edition PreSail 2015 Collection ontwikkeld die vanaf 1 augustus via de webshop en tijdens het evenement op de kade  wordt verkocht. Daarnaast worden alle vrijwilligers van PreSail door Gaastra aangekleed.

,,Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan nautische evenementen die voornamelijk door vrijwilligers worden georganiseerd’’, aldus managing director Marc Blees van Gaastra Pro Gear. ,,PreSail sluit mooi aan op het rijtje evenementen dat wij al een warm hart toedragen, zoals Race of the Classics, Sail de Ruyter, Mediterranean Tall Ships Regatta en DelfSail. De collectie die wij hebben ontwikkeld weerspiegelt de nautische passie van ons én van de zeilliefhebbers in Nederland en daarbuiten. We hebben gekozen voor polo’s, sweatvesten en shorts voor zowel mannen als vrouwen. Kortom, een uniek aandenken aan een heel mooi feest!’

Gaastra Pro Gear is ook sponsor van Team Brunel, dat onder leiding staat van schipper Bouwe Bekking. Het razendsnelle zeilschip is tijdens PreSail te bewonderen in de haven van IJmuiden. Team Brunel eindigde dit jaar als tweede in de prestigieuze Volvo Ocean Race.

Nodigt u gasten uit om een bezoek te brengen aan PreSail IJmond, onderneemt u iets toepasselijks met uw medewerkers of vindt u het gewoon een mooie gelegenheid om uw relaties een uniek geschenk te geven? Gaastra biedt u de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke prijzen een kledingpakket samen te stellen dat begin augustus wordt geleverd.

Bij een minimale afname van 25 eenheden kunt u van dit speciale aanbod profiteren. Meer weten of direct bestellen? Mail naar info@gaastraprogear.eu of bel 0297-712349.