Extra werkzaamheden A22 richting Haarlem

Dit weekeinde vinden extra werkzaamheden plaats aan de A22 richting Haarlem, tussen de aansluiting Beverwijk en de aansluiting met de A208 in Velsen.

Tijdens werkzaamheden vorige week bleek dat er meer werk aan de voegovergangen was dan verwacht. Voor dit soort onvoorziene situaties plant Rijkswaterstaat altijd een reserveweekend in, waar nu een deel van wordt benut. De werkzaamheden zijn van vrijdagavond 20 oktober 23.00 uur tot zondagochtend 22 oktober 09.00 uur.

De omleidingsroute is gelijk aan vorig weekeinde. De A22 richting Haarlem is ter hoogte van de aansluiting met de A208 volledig afgesloten. Verkeer richting Haarlem/IJmuiden kan via de A208 rijden. Verkeer richting Amsterdam/Schiphol wordt omgeleid via de A9/Wijkertunnel.

Het verkeer vanuit Beverwijk en IJmuiden maakt gebruik van de calamiteitenboog bij knooppunt Beverwijk om richting A9/Wijkertunnel te rijden. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroute aan. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 10 minuten. (foto: Rijkswaterstaat)