Eerste Simon de Weerstoernooi bij Terrasvogels

De eerste editie van het Simon de Weerstoernooi bij SV Terrasvogels wordt door DSS, Onze Gezellen, SV Spaarnwoude en thuisclub Terrasvogels gebruikt als voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.

Het jaarlijkse toernooi is vernoemd naar Simon de Weers, clubicoon van Terrasvogels die aan het eind van vorig seizoen afzwaaide als trainer van de club uit Santpoort-Zuid.

Het toernooi, dat donderdag 16 en zondag 19 augustus wordt gehouden, is de eerste graadmeter voor de vier lokale clubs die hoge ogen hopen te gooien in de zondag 4e klasse D.

Op sportpark de Elta zijn donderdagavond om 19.30 uur de wedstrijden SV Terrasvogels-Onze Gezellen en DSS-SV Spaarnwoude. Zondag om 13.30 uur treffen de verliezers elkaar en strijden de winnaars om de eerste Simon de Weersschaal, die – geheel naar gewoonte van Simon – wordt uitgereikt (of opgediend) met bitterballen. De finaleronde wordt voorafgegaan door een oefenwedstrijd tussen de SV Terrasvogels 2 en DSS 2.

Tijdens de prijsuitreiking zal Simon de Weers een speler van het toernooi aanwijzen, waarna DJ Barry Brands de avond feestelijk zal afsluiten.

Heb jij enige affiniteit met één of meer van deze clubs, of houd je van gezelligheid en een biertje? Iedereen is van harte welkom om zijn of haar lokale voetbalhelden aan te moedigen! (foto: SV Terrasvogels)