Eerste Santpoortse Stiletto-Estafette Run

In de geheel vernieuwde Hoofdstraat wordt zaterdag 25 juni om 14.00 uur voor de eerste keer de Santpoortse Stiletto-Estafette Run voor duo’s georganiseerd door winkeliersvereniging Puur Santpoort. 

De Stilettorun is onderdeel  van de Vriendinnen Verwendag. Tijdens deze feestelijke dag ligt de rode loper uit en worden klanten in de watten gelegd door de Santpoortse winkeliers. In de deelnemende winkels krijgen bezoekers een leuke, feestelijke attentie. Om deze attenties te verzamelen is er een speciale Verwentas. Deze ligt voor iedereen klaar bij het informatiepunt op het Broekbergenplein.

Debby (Lengerique) en Martine (No lemons, please!) zijn door winkeliersvereniging Puur Santpoort gevraagd een speciale dag te organiseren voor vrouwen tijdens de ‘Juni Shoppingmaand’. Zij pakken direct groots uit.

,,Toen Martine en ik met ons voorstel kwamen, werden alle winkeliers zo enthousiast dat ze zelf met veel meer goede ideeën kwamen om deze dag nog specialer te maken. Er zijn dan ook diverse proeverijen, cadeautjes, muziek en nog veel meer…”, zegt Debby.

,,We zijn ook erg blij dat Dennis Sintenie en dj Miss Behave de Stiletto Run begeleiden met muziek en veel gezelligheid. Volgens ons wordt het een topdag! Dus kom langs, neem je stiletto’s mee en ren mee voor het goede doel en heel mooie prijzen!’’

,,Het is de bedoeling dat deelnemers op hakken van minimaal 8 centimeter het parcours door de Hoofdstraat rennen’’, vult Martine aan. ,,Halverwege de straat geven de eerste lopers van de duo’s het stokje over aan de andere helft, die zo snel mogelijk de finish moeten zien te bereiken. De opbrengst van de run gaat geheel naar het Aart Aarts fonds.’’

Deelnemers kunnen zich op de dag zelf  inschrijven vanaf 10.00 uur bij het informatiepunt op het Broekbergenplein. Hier liggen vanaf 13.00 uur ook de startnummers klaar. Om 13.45 uur verzamelen de renners zich op het plein voor de warming up door Sharony van der Wiel.

De start van de run is om 14.00 uur. Uiteraard zijn er fantastische prijzen te winnen, niet alleen voor de snelste teams, ook voor de origineelste uitdossingen is er een geweldige prijs!

Durf je mee te doen? Schrijf je dan nu al in als duo voor 5 euro per persoon bij Lengerique of No lemons, please! Of stuur een mail naar info@lengerique.nl of naar info@nolemonsplease.nl.