Dubbel feest voor Schoonheidscentrum Annabelle

Santpoort – Het is groot feest voor en bij schoonheidscentrum Annabelle in Santpoort-Noord. En dat gaan ze de hele maand november vieren. Niet alleen omdat ze heel trots zijn op het dertigjarig bestaan van Annabelle, en dat zijn ze, maar ook met de blik op de toekomst.

Schoonheidscentrum Annabelle is de laatste jaren gegroeid en blijft dat nog steeds doen. In 2014 wonnen ze de felbegeerde beauty award voor ‘beste salon van Nederland’: een bekroning van hun kwaliteit. In die dertig jaar is er heel veel gebeurd. Van ‘salon aan huis’ gingen ze naar winkelcentrum Zeewijk in IJmuiden en nu zitten ze al vijftien jaar in een prachtig pand aan de Hoofdstraat in Santpoort. Een begrip als het gaat om huidverbetering, permanente make-up, ontharen en het behandelen van huidproblemen. Er wordt gewerkt met het fantastische huidverzorgingsmerk Lookx, dat gebruik maakt van innovatieve ingrediënten en technologieën. Zo kunnen opmerkelijke resultaten op het gebied van huidverbetering en anti-aging worden bereikt.

Stokje overgedragen

Maar het is dus dubbel feest. Waarom? Ans heeft het stokje overgedragen aan Marleen. Marleen (44) kennen de klanten van Annabelle natuurlijk wel maar we zullen haar toch nog even voorstellen in haar eigen woorden: ,,Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen en ik houd van dansen. Sinds 2016 werk ik al bij Annabelle, en de laatste vier jaar hebben Ans en ik heel intensief samengewerkt. Voor mij is dit werk geen werk maar mijn passie. Het is fantastisch dat nu alle aspecten samenkomen. De huidverbetering en de make-upadviezen onder andere, maar ook het ondernemen en alles te volgen wat onze branche zo interessant en mooi maakt. Samen met een geweldig team. Ik heb er heel veel zin in. Dit is wat ik heel graag wilde en ik ben zo trots dat het is gelukt!’’

Ans blijft wel, samen met Femke, werken als permanente make-up specialiste bij Annabelle. De hele maand november zijn er heel mooie acties van de favoriete behandelingen en producten van Ans. Dat moet wel goed zijn dus! Kijk op www.schoonheidscentrum-annabelle.nl voor overige informatie. (Foto: Hélène Wiesenhaan)