Dance Valley kiest voor ‘sound van nu’

Organisator UDC heeft de line-up van Dance Valley bekendgemaakt. Op zaterdag 12 augustus komen meer dan 100 dj’s en acts naar Velsen-Zuid.

Op de poster staan grote namen als Steve Angello, Roger Sanchez, Blasterjaxx, Lost Frequencies, Lucas & Steve, Mauro Picotto, Tom Harding, Yoji Biomehanika en Chocolate Puma.

De line-up werd dit jaar samengesteld door Dedicated Productions. Marvin de Kater: ,,We hebben samen met UDC gekozen voor een ‘housy’ programmering, waarbij we een muzikale mix hebben gemaakt tussen het Dance Valley-DNA met de trends van nu. We beperken ons niet enkel tot de top-dj’s, maar hebben ook gekozen voor live-acts en bekende popartiesten die de sound van nu bepalen op de radio en online streamingdiensten.”

,,Op het hoofdpodium staan dit jaar legendarische artiesten zoals Housequake (Erick E en Roog) en Roger Sanchez, waar Kryder met zijn groovy-house sound naadloos op aansluit. De pop/dance wordt vertegenwoordigd door hit-artiest Lost Frequencies bekend van ‘Reality’ en ‘Are you with me’.”

,,De spraakmakende Australiër Timmy Trumpet bekend van ‘Freaks’ maakt zijn debuut op Dance Valley met zijn unieke liveshow. Hitmachines Lucas & Steve vertegenwoordigen de deep en future house op de main en met de stevige festival-house van Tujamo en Blasterjaxx zetten we de lijn door. Vanzelfsprekend zijn we trots op het strikken van ex-Swedish House Mafia artiest Steve Angello, die met zijn nieuwe liveshow de mainstage op indrukwekkende wijze zal afsluiten.”

Dance Valley vindt deze zomer voor de 23stee keer plaats in het iconische Velsen Valley in Spaarnwoude. Zie ook www.dancevalley.com.