Cornelis Vrolijk neemt Kegge Garnalenhandel over

Cornelis Vrolijk en Vishandel Tel hebben overeenstemming bereikt over een overname van de aandelen van Kegge Garnalenhandel B.V. Dit bedrijf pelt en verpakt Noordzeegarnalen met ultramoderne pelmachines in IJmuiden. Hiermee wil men het vakmanschap op een duurzame manier toekomst geven in Nederland én gaat men terug naar de natuurlijke smaak van de Noordzeegarnaal.

De verkoopactiviteiten van Kegge zullen ondergebracht worden bij Cornelis Vrolijk dochter Seafood Parlevliet. De klanten van Kegge zijn inmiddels op de hoogte gebracht van deze wijziging.

Directeur Annerieke Vrolijk is verheugd met het meerderheidsbelang: ,,De machinaal gepelde garnalen van Kegge zijn een kwalitatief hoogstaand product. De garnalen worden duurzaam en ook met de eigen vloot gevangen en vervolgens via dochteronderneming Seafood Parlevliet verkocht. Dit is een mooie uitbreiding van onze schip naar schap strategie.”

Mike Parlevliet, directeur van Seafood Parlevliet over de uitbreiding van de verkoopactiviteiten: ,,Door deze uitbreiding krijgen wij de mogelijkheid om een Noordzeegarnaal toe te voegen aan ons assortiment. Voor ons een waardevolle toevoeging van een duurzaam gevangen en gezonde garnaal.” (foto: Keggegarnalen.nl)