Brasserie & Loungebar DenK geheel vernieuwd

Brasserie & Loungebar DenK op Landgoed Duin & Kruidberg is gerenoveerd. Tijdens een sluiting die tien dagen duurde werd hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe keuken, open haard en loungebar. 

De klassieke landhuissfeer die in het historische gedeelte van Landgoed Duin & Kruidberg heerst, komt nu in Brasserie & Loungebar DenK meer naar voren. Ook heeft Executive Chef Alain Alders de menukaart uitgebreid met klassieke brasseriegerechten.

,,Wij merkten, dat onze gasten meer behoefte hadden aan het huiselijke karakter, die in het klassieke gedeelte van het Landgoed heerst’’, aldus Bernard Lensink, directeur van Landgoed Duin & Kruidberg. ,,Dat is door de renovatie goed gelukt. Iedereen is meer dan welkom om het resultaat te komen bekijken. Om omwonenden kennis te laten maken met het nieuwe DenK, biedt Brasserie DenK in februari en maart van zondag tot en met donderdag een 3-gangenmenu aan voor 25 euro per persoon.

Brasserie DenK bevindt zich op Landgoed Duin & Kruidberg en is 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner. De keuken bereidt vanuit de open keuken klassieke brasseriegerechten met een moderne twist. In de zomermaanden kunnen gasten in DenK in de Tuin genieten van het prachtige uitzicht over de Engelse landgoedtuin. Zie ook www.brasseriedenk.nl.