Strawberries start met Zomerhockey

Strawberries start op 18 juni met Zomerhockey. Deze nieuwe activiteit is bedoeld voor leden én niet-leden van de Velsense hockeyclub. Dankzij een bijdrage van Pieter Delsman Makelaars uit Heemstede is deelname gratis. Voor Strawberries-leden geldt als spelregel dat zij een niet-lid mee moeten nemen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Jeugdleden zijn op zaterdag van 11.00 tot 12.30 uur welkom om samen met een vriendje of vriendinnetje te komen hockeyen. Voor niet-leden zijn voldoende sticks aanwezig. De trainingen zijn laagdrempelig en uitdagend voor kinderen vanaf 8 jaar. Na afloop staat voor iedereen limonade klaar op het terras.

Ook de senioren van Strawberries kunnen in de zomer doorhockeyen. De trainingen voor deze categorie vinden plaats op donderdag van 20.00 tot 21.30 uur. Naast de senioren zijn ook trimhockeyers van harte welkom om – samen met een niet-lid – te komen hockeyen.

Strawberries Zomerhockey wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Pieter Delsman Makelaars uit Heemstede. De trainingen worden gegeven door Wilmer van Dijk en Suzanne van Muiswinkel. Het Zomerhockey start op 18 juni en eindigt op 15 augustus.

Meer weten? Mail naar zomerhockey@khc-strawberries.nl of kijk op www.khc-strawberries.nl.