25ste editie Zaalvoetbaltoernooi voor Stratenteams Velserbroek

Vrijdag 16 januari start om 18.00 uur de 25ste editie van Zaalvoetbal voor Stratenteams Velserbroek. Een uniek evenement in de regio dat ieder jaar weer bewijst dat de Velserbroekse saamhorigheid in januari hoogtij viert.

De geruchten gonzen door de wijk dat Peter en Rob er na deze editie mee gaan stoppen. Maar de organisatie meldt dat dit momenteel zeker niet aan de orde is! Als je ziet hoe graag de straten meedoen en hoe goed bezocht het gehele toernooi, inclusief de feestavond is, dan is er weinig reden om te twijfelen of het toernooi bestaansrecht heeft!

Zaterdag 17 januari wordt er gevoetbald van 12.00 tot 23.00 uur. Volgende week zaterdag 24 januari is de finaledag. Het RTL Artiestenteam is dan weer van de partij en zal een wedstrijd voetballen tegen negen geselecteerde Velserbroekse deelnemers.

Patrick van Keulen van de gelijknamige herenmodezaak op de Lange Nieuwstraat ondersteunt het toernooi ook door de organisatoren op de finaledag in een trendy tenue te kleden.

Dansschool Michelle zal op de finaledag twee dansen ten uitvoering brengen. En er is ook een spectaculaire trampoline-act gepland. Vanaf 21.30 uur zal DJ Mitch de feestavond starten, gevolgd door de band Full Count.Op de website is te zien hoe laat elke straat speelt. Zie ook www.stratenteams.nl of kijk op Facebook.