Trio Voilà met Franse chansons en Duitstalige liederen in ’t Mosterdzaadje

Santpoort – Trio Voilà brengt op zaterdag 13 januari om 15.00 uur in ’t Mosterdzaadje aan de Kerkweg 29 een programma van Franse chansons en Duitstalige liederen van Brecht, Eisler en Weill. Dit trio wordt gevormd door zangeres en frontvrouw Annabelle Carine, celliste Marieke van der Heijden en pianist Mark van der Feen.

Annabelle, zowel klassiek als in jazz opgeleid, houdt van theater en kiest daarom voor lyrische en melodische nummers met verhaal. Ze weet muziek en tekst volledig tot leven te brengen. Met een pianist, geworteld in klassiek en jazz en een klassiek geschoolde celliste die tevens glasharmonica speelt, schotelen ze het publiek een optreden voor waarin alle emoties samengebracht worden.

Naast Franse chansons van onder meer Edith Piaf, Yves Montand en Jacques Brel hebben ze zich gestort op het tijdloze maatschappijkritische repertoire van Weill, Brecht en Eisler. De mooie muziek en de wrange teksten, in combinatie met de lieflijke, maar ook dreigende klanken van de glasharmonica, maken deze voorstelling bijzonder en uniek. Trio Voilà eindigt met veel ‘joie de vivre’ om daarmee goed gestemd het nieuwe jaar in te stappen.

Vanaf een half uur voor aanvang is de deur open. De toegang is vrij, er is een collecte na afloop met een richtlijn van 10 euro per bezoeker. Kijk op www.mosterdzaadje.nl voor meer informatie of bel: 023 5378625. (Foto: aangeleverd)