Peuteropvang Kikker en Roos feestelijk geopend

Velserbroek– Onlangs is de nieuwe kinderopvang Kikker en Roos aan de Floraronde in Velserbroek, onder toeziend oog van vele kinderen, geopend. Vanaf nu zijn alle twee- tot en met vier-jarige kinderen van harte welkom bij de Peuterdagopvang.

Kikker en Roos is een samenwerking van Kinderopvang ’t Kwakersnest en basisschool de Rozenbeek. Directrice Loes Holtslag is erg tevreden met de nieuwe peuteropvang: ,,We zijn enorm blij dat we onze nieuwe opvang hebben kunnen openen samen met Directrice Thecla Kemper. De voorbereiding was hard werken, maar we zijn erg tevreden met het resultaat en dat we de peuters nu ook kunnen opvangen met de persoonlijke zorg en aandacht die zij verdienen.’’

Persoonlijke ontwikkeling en spelend leren

Kikker en Roos legt veel nadruk op de persoonlijke ontwikkeling van het kind op het gebied van spel en taal zonder voorbij te gaan aan de eigen inbreng. Dit wordt gedaan aan de hand van de VVE Startblokken methode. Deze methode focust zich op spelend leren, dagelijks boeken voorlezen en een kindgerichte benadering. Ook bij de BSO kinderopvang heeft deze methode zijn vruchten afgeworpen. Ideaal voor ouders die zoeken naar een bewuste opvang voor hun kinderen. 

De peuterdagopvang is voor kinderen van twee tot en met vier jaar met opties tot dagelijkse opvang van half 9 tot 12 uur of van half 9 tot kwart voor 3. Uiteraard komt de peuterdagopvang ook in aanmerking voor kinderopvang toeslag. De Rozenbeek school biedt via Kinderopvang ’t Kwakersnest kinderopvang aan voor kinderen tot en met 12 jaar. Hierdoor kunnen kinderen van twee tot en met twaalf jaar in de school worden opgevangen waardoor ze op een natuurlijke manier extra goed kunnen wennen aan de schoolomgeving. Het kindcentrum en nog meer samenwerken in school was een grote wens van Thecla en Loes die nu tot uiting is gekomen. Daar waar persoonlijke ontwikkeling voor kinderen voorop staat! Neem voor meer informatie een kijkje op www.kwakersnest.nl peuterdagopvang.