Santpoort – Samen Pasen vieren, het mag weer! Geniet tijdens de paasdagen op 17 en 18 april van een culinaire paasbrunch. Neem plaats met vrienden- of familie en geniet van elkaar en de entourage. Men serveert een culinaire brunch in vier verschillende gangen. Uiteraard wordt u ontvangen met een bruisend aperitief! Het maken van een reservering voor de paasbrunch kan via de website www.duin-kruidberg.nl. U wordt om 12.00 uur verwacht in het restaurant op de begane grond van het Landhuis.
Over Landgoed Duin & Kruidberg
Landgoed Duin & Kruidberg is van origine het grootste woonhuis van Nederland. Sinds 1948 heeft het Landgoed een officiële hotelfunctie. Met 75 hotelkamers, een culinair restaurant op de begane grond van het Landhuis en een recent vernieuwd Souterrain met bijpassende Loungebar, een echte droomlocatie.
In het Restaurant worden culinaire gerechten geserveerd met een professionele glimlach! Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Iedere zondag wordt er een Sunday Afternoon Tea geserveerd waarbij u aan de hand van vier gangen geniet van een heerlijke middag vol zoete en hartige lekkernijen.
In het Souterrain wordt dagelijks het ontbijt geserveerd aan de hotelgasten, de Loungebar is geopend vanaf 17.00 uur.
Het Koetshuis Nova Zembla, de verschillende stijlzalen en het moderne conferentiecentrum lenen zich uitstekend voor een zakelijke bijeenkomst, huwelijksdag, condoleance en familieviering.
Optimaal ontspannen is mogelijk in Spa & Wellness ’t Princenbosch waar het team van gespecialiseerde Wellnesstherapeuten voor de gasten klaar staat. Sinds kort is het ook mogelijk om gebruik te maken van de Spa & Wellness zonder hotelreservering.
Sinds 2019 is het Landgoed eigendom van Hoscom. Hoscom ontwikkelt en exploiteert aansprekende hotelconcepten waar gasten volledig zichzelf kunnen zijn. Hotels met ieder een eigen identiteit en thematiek.
Foto: aangeleverd