A & M Vloeren heeft een enorme voorraad

IJmuiden – Sinds deze zomer zit in Zeewijk een nieuwe zaak in vloeren, gedreven door twee enthousiaste ondernemers. Michel Verzijlberg en Ans van den Berg hebben onder die naam een gespecialiseerde vloerenzaak en er was nog geen winkel in de regio met zo’n enorme voorraad laminaat. Als het moet kun je binnen 24 uur een nieuwe vloer in huis hebben.

Michel heeft een enorme praktische kennis als het gaat om het egaliseren, leggen, plinten plakken en de ondergronden van een vloer. Ans kan in de zaak als geen ander assisteren en adviseren, ze heeft alle kennis van vloeren. De winkel in de Betelgeuzestraat is groot, licht en overzichtelijk en vanuit het magazijn kan er makkelijk ingeladen worden. Aan parkeerplekken is ook geen gebrek. A & M Vloeren verzorgt ook vloerverwarming, trapbekleding, het afvoeren van bestaande vloeren en de uitgezochte vloer wordt binnen een straal van 25 kilometer gratis thuisbezorgd. Ook als men op een etage woont. Buiten de grote voorraad laminaat kunnen de twee natuurlijk ook PVC en houten vloeren leveren. En wat je ook bestelt, er wordt op locatie ingemeten. ,,Dat voorkomt gedoe achteraf’’, zegt Michel.

De vloer is de basis van de sfeer, warmte en gezelligheid in een woning. Letterlijk dus. Echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen, wellicht heb je een paar dagen later gewoon een nieuwe vloer. Betelgeuzestraat 14, IJmuiden. www.amvloerenijmuiden.nl, info@amvloerenijmuiden.nl, 06-14205853.

Als het moet kun je binnen 24 uur een nieuwe vloer in huis hebben. Foto: Jeroen van Duijn